صدور ۱۲۴ اخطار زیست محیطی از ابتدای سال در کاشان
رئیس اداره حفاظت محیط زیست کاشان گفت: ۱۲۴ فقره اخطار زیست محیطی از ابتدای امسال تاکنون برای واحدهای آلاینده این شهرستان صادر شده است.
به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان، اللهیار دولتخواه رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان کاشان ابراز داشت: ۳۴۰ مورد بازدید و پایش از ابتدای امسال تاکنون از واحدهای تولیدی، صنعتی و خدماتی شهرستان کاشان انجام و بهمنظور کنترل فنی آزمایشگاه معتمد، ۱۰ مورد گزارش عملکرد آزمایشگاه تهیه شد.
وی با اشاره به بازدید مستمر از سیستمهای پایش لحظهای منابع زیستی، افزود: در پایش و نمونهبرداری منابع آب و خاک واحدهای مشمول خوداظهاری از ابتدای امسال تاکنون ۱۹ مورد از رعایت نشدن استاندارد، مشاهده و گزارش شده است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست کاشان گفت: ۱۹ متخلف شکار و صید در این شهرستان از ابتدای امسال دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند.
دولتخواه اظهار داشت: ۳۷ مورد پیگیری قضایی بهمنظور حفاظت از محیط زیست شهرستان در سالجاری انجام و ۲ واحد متخلف پلمب شده است.
شهرستان کاشان با جمعیت حدود ۴۰۰ هزار نفر در ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان است.
برچسب ها :اصفهان ، حفاظت محیط زیست ، نیوز فلاورجان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰