کد خبر : 106496
تاریخ انتشار : پنجشنبه 15 مرداد 1405 - 12:01

خواب‌آلودگی راننده علت تصادف سمند در فریدن با ۴ فوتی بود

خواب‌آلودگی راننده علت تصادف سمند در فریدن با ۴ فوتی بود

اصفهان – فرمانده پلیس راه استان اصفهان از وقوع یک فقره واژگونی سمند در فریدن و جان‌باختن چهار نفر در این حادثه به علت خواب آلودگی راننده خبر داد.

سرهنگ عبدالرضا میرزایی در تشریح این حادثه در گفتگو با پایگاه خبری نیوز فلاورجان اظهار کرد: ساعت ۱۸ و ۴۰ دقیقه یک مورد واژگونی یک دستگاه خودروی سمند در محور داران – تیران، محدوده ۱۰ کیلومتری تقی‌آباد به مرکز فوریت‌های پلیسی اعلام شد.

وی افزود: در پی این حادثه، متأسفانه چهار نفر از سرنشینان خودرو شامل یک مرد ۶۲ ساله و سه زن حدود ۶۰ ساله به علت شدت جراحات وارده جان خود را از دست دادند.

فرمانده پلیس راه استان اصفهان با اشاره به بررسی‌های کارشناسی صورت گرفته، گفت: علت این حادثه عدم توجه به جلو ناشی از خواب‌آلودگی راننده اعلام شده است.

سرهنگ میرزایی با تأکید بر اینکه خستگی و خواب‌آلودگی یکی از عوامل مهم وقوع تصادفات جاده‌ای است، اظهار کرد: رانندگان باید پیش از آغاز سفر از آمادگی جسمی و روحی خود اطمینان حاصل کرده و در صورت احساس خستگی یا خواب‌آلودگی، در محل‌های امن توقف و پس از استراحت کافی به مسیر ادامه دهند.

وی با اشاره به افزایش ترددها در محورهای مواصلاتی استان، از رانندگان خواست با رعایت سرعت مطمئنه، توجه کامل به مسیر و پرهیز از هرگونه رفتار پرخطر، نقش خود را در کاهش حوادث و حفظ جان خود و دیگران ایفا کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc