کد خبر : 110961
تاریخ انتشار : چهارشنبه 25 شهریور 1405 - 11:16

۳۲ اتوبوس دوکابین در اصفهان رونمایی شد؛بلاتکلیفی۱۳۲ اتوبوس خریداری شده

۳۲ اتوبوس دوکابین در اصفهان رونمایی شد؛بلاتکلیفی۱۳۲ اتوبوس خریداری شده

اصفهان- شهردار اصفهان در آیین رونمایی از ۳۲ دستگاه اتوبوس دوکابین گفت: اضافه شدن این اتوبوس‌ها به ناوگان حمل‌ونقل شهری به کاهش فاصله حرکت در خط یک اتوبوس‌های تندرو به ۲ دقیقه کمک می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان ، آیین رونمایی از ۳۲ دستگاه اتوبوس شهری دوکابین ۱۸ متری صبح چهارشنبه با حضور مدیران شهری در میدان بزرگمهر کلانشهر اصفهان برگزار شد. ارزش این تعداد ناوگان یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان معادل ۱.۵ همت است و این اتوبوس‌ها همزمان با برنامه‌های آغاز سال تحصیلی به ظرفیت حمل‌ونقل عمومی شهر افزوده می‌شوند.

اضافه شدن هر اتوبوس کمک به کاهش آلودگی هواست

علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان در این آیین در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این اتوبوس‌ها به ناوگان حمل‌ونقل عمومی شهر اضافه شده‌اند و به کاهش فاصله حرکت در خط یک اتوبوس‌های تندرو به دو دقیقه کمک می‌کنند.

وی افزود: اصفهان دومین شهر آلوده کشور است و یکی از منابع اصلی آلایندگی، منابع متحرک است. هر اتوبوسی که به ناوگان اضافه شود، به کاهش تردد خودروهای شخصی کمک می‌کند.

۳۲ اتوبوس دوکابین در اصفهان رونمایی شد؛بلاتکلیفی۱۳۲ اتوبوس خریداری شده

شهردار اصفهان ادامه داد: امیدواریم به استانداردی برسیم که همه شهروندان بتوانند از اتوبوس استفاده کنند و زمان انتظار در ایستگاه‌ها به حداقل برسد. اصفهان راه نجاتی غیر از توسعه حمل‌ونقل عمومی و پاک ندارد.

هدف افزایش اتوبوس‌های شهری به ۱۲۰۰ دستگاه است

قاسم‌زاده با بیان اینکه بنا بر مطالعات صورت گرفته، استاندارد یک‌هزار تا یک‌هزار و ۲۰۰ دستگاه اتوبوس را برای جمعیت شهر اصفهان اعلام شده است، افزود: ما با حدود ۵۰۰ دستگاه شروع کردیم و اکنون نزدیک به یک‌هزار دستگاه اتوبوس شهری داریم.

وی خاطرنشان کرد: برنامه اتوبوسرانی این است که تا پایان امسال به یک‌هزار و ۲۰۰ دستگاه برسیم.

بلاتکلیفی ۱۳۲ دستگاه اتوبوس خریداری شده

قاسم زاده در پاسخ به پایگاه خبری نیوز فلاورجان درخصوص اخرین وضعیت اتوبوس‌هایی که شهرداری اصفهان در سال ۱۴۰۰ برای حمل و نقل شهری خریداری کرد، گفت: اولین خرید ما در اسفندماه سال ۱۴۰۰ انجام شد. از آن خرید ۱۸۵ دستگاه، هنوز ۱۳۲ دستگاه طلب داریم که دولت وقت به تعهداتش عمل نکرد و این مطالبه همچنان از دولت و وزارت کشور پیگیری می‌شود.

۳۲ اتوبوس دوکابین در اصفهان رونمایی شد؛بلاتکلیفی۱۳۲ اتوبوس خریداری شده

وی ادامه داد: پیگیری برای تحویل رام‌های قطار خریداری شده و این ۱۳۲ دستگاه اتوبوس از طریق استانداری و شهرداری در حال انجام است و حتی موضوع به دعوی حقوقی نیز کشیده شده است.

قاسم‌زاده درباره آخرین وضعیت خط ۲ مترو گفت: فاز یک خط دو مترو آماده افتتاح است اما منتظر واگن هستیم. از مسیرهای مختلف پیگیر تحویل واگن‌هایی هستیم که از قبل خریداری شده اما تاکنون امکان تحویل به اصفهان فراهم نشده است.

تفاهم‌نامه ورود ۵۶۰ موتورسیکلت برقی منعقد شد

شهردار اصفهان از امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه در تهران طی دوشنبه گذشته خبر داد و گفت: قرار است ۵۶۰ دستگاه موتورسیکلت برقی برای موتورسواران کار وارد و با تسهیلات مناسب در اختیار آنان قرار گیرد.

وی درباره اتوبوس‌های برقی نیز خاطرنشان کرد: تعداد اتوبوس‌های برقی فعلی محدود است. تولید داخل مشکل دارد و واردات نیز سخت شده است. قیمت‌ها به‌شدت افزایش یافته؛ خرید قبلی ما حدود ۱۷ میلیارد تومان بود و اکنون قیمت هر دستگاه حدود ۵۰ میلیارد تومان است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc