فرمانده انتظامی شهرستان فلاورجان خبر داد :
کشف ۲۴ فقره سرقت باطری در فلاورجان

به گزارش نیوز فلاورجان سرهنگ “ایرج کاکاوند فرمانده انتظامی شهرستان فلاورجان بیان داشت: در پی افزایش سرقتهای باطری خودروهای سواری سبک و سنگین درشهر “ابریشم”، بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.
او افزود: ماموران پس از انجام یکسری اقدامات تخصصی موفق شدند یک سارق را در ارتباط با این سرقتها شناسایی و دستگیر کنند.
فرمانده انتظامی شهرستان فلاورجان ادامه داد: در بازرسی از محل ۲۴ باطری، یک دریل برقی، ۴ پمپ بالابر، یک دستگاه موتورجوش، یک دستگاه منگنه زن و ۳ سم پاش سرقتی کشف شد.
سرهنگ کاکاوند اظهار داشت: سارق دستگیر شده تاکنون به ۲۴ فقره سرقت باطری و دیگر وسایل و اموال داخل خودرو اعتراف کرده که پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی تحویل داده شد.
کشف ۲۴ فقره سرقت باطری در فلاورجان / توقیف ۳۲ هزار لیتر نفت گاز قاچاق در اصفهان
فرمانده انتظامی شهرستان فلاورجان در پایان خاطر نشان کرد: نیروی انتظامی با سارقان، مجرمان و برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی جامعه برخورد قاطع و قانونی میکند و هرگز اجازه فعالیت و جولان به آنان نخواهد داد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰