کد خبر : 74308
تاریخ انتشار : شنبه 10 خرداد 1404 - 21:29

موانع و بروکراسی‌های زائد سرمایه‌گذاری در اصفهان برطرف شود

موانع و بروکراسی‌های زائد سرمایه‌گذاری در اصفهان برطرف شود

اصفهان – استاندار اصفهان بر لزوم تحول در مدیریت اقتصادی و تمرکز بر سرمایه‌گذاری برای تولید تأکید کرد و خواستار حذف موانع و بروکراسی‌های زائد شد.

به گزارش پایگاه خبری نیوز فلاورجان ، مهدی جمالی‌نژاد عصر شنبه در دومین جلسه شورای اداری استان اصفهان در سال ۱۴۰۴ اظهار کرد: اصفهان نماد ایران عزیز است که هر توفیقی و چالشی در آن برای کشور بازتاب دارد. وی با تأکید بر اهمیت نقش مدیران در این راستا، گفت: سیاست قطعی دولت تمرکز بر میدان و نتیجه‌گرایی و نه گزارش‌گرایی و اتاق فرمان است.

استاندار اصفهان با اشاره به اینکه مدیران باید به عنوان سرداران جنگ اقتصادی عمل کنند، تصریح کرد: نباید مدیران خانواده‌گرا و مردم خانواده‌گریز باشند؛ به همین دلیل وقت‌گذاری و عشق به کار مدیران بسیار مهم است. وی افزود: مدیران در این دولت باید به صورت شبانه‌روزی فعالیت کنند تا حافظ استان باشند و مردم در آسایش و آرامش زندگی کنند. مطالبه شخص رئیس‌جمهور از استان‌ها اقدام میدانی و کار شبانه‌روزی برای حل مسائل مردم است.

جمالی‌نژاد تأکید کرد: اصفهان باید الگوی کشور در تبدیل دولت کاغذی به دولت تحولی و دغدغه‌مند باشد و در آن از نامه‌نگاری صرف و پاس دادن امور اجتناب شود. وی با بیان اینکه شعار سال محور فعالیت مدیران در سال ۱۴۰۴ است، گفت: “سرمایه‌گذاری برای تولید” تنها شعار نیست بلکه نقشه راه اداره کشور است که باید بدون ترس و احتیاط اجرا شود.

استاندار اصفهان در پایان افزود: در این زمینه لازم است موانع بی‌مورد، بروکراسی‌های زائد، بی‌تحرکی و بی تصمیمی که امروز بیداد می‌کند و از عناوین ضد تولید است، حذف شود. این اقدامات می‌تواند به تحقق اهداف اقتصادی و اجتماعی استان و کشور کمک شایانی کند و اصفهان را به عنوان یک الگو در عرصه مدیریت اقتصادی معرفی نماید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 2 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹📚🌹🏫🌹 قابل توجه دانش آموزان عزیز و اولیای گرامی برنامه کاری و آموزشی روز شنبه ۱۲/ آبان/۱۴۰۳ 🌸 ریاضی: بررسی و بازدید تکالیف ریاضی ارزشیابی از فراگیران بر روی تابلو کلاس انجام تمرین های کتاب درسی ریاضی 🌸 قرآن: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی قرآن درس سوم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 هدیه های آسمان: انجام فعالیت های پایانی درس سوم کتاب درسی تدریس و آموزش درس چهارم کتاب درسی 🌸 مطالعات اجتماعی: در فرایند یاددهی و یادگیری کتاب درسی مطالعات اجتماعی درس پنجم تدریس و آموزش داده خواهد شد 🌸 فارسی « انشا »: بررسی و بازدید تکالیف فارسی https://eitaa.com/joinchat/2296250375Cf7848d8bdc