سرلشکر سید رحیم صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا،
شهیدان سند حقانیت، صلابت و عامل اقتدار و عزت و بالندگی ایران/آنها سند شکست ناپذیری و قدرت منطقهای شدن ایران هستند.
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا، پیش از ظهر امروز به مناسبت سالروز شکست حصر آبادان با حضور در همایش تخصصی جبهه فیاضیه با اشاره به دلاور مردیهای فرزندان مومن، شجاع و هوشمند جوانان فلاورجان در فیاضیه گفت: مردم فلاورجان ۳۰ سال قبل یکهزار و ۳۰۰ شهید و ۲هزار و ۷۰ جانباز تقدیم کرند که در مقایسه با جمعیت آن زمان رقم بالایی است و نمایانگر ولایتمداری و ایمان مردم فلاورجان است.
وی افزود: حدود ۳۶ سال پیش در شهرستان فلاورجان حضور پیدا کردم، و از دیدار دوباره مردم فهیم شهرستان فلاورجان خوشحال هستم.
سرلشکر سید رحیم صفوی افزود: من چون خود به دنیا آمده یکی از روستاهای توابع بخش باغبهادران اصفهان با نام روستای همام هستم از نزدیک با مردم شهرستان فلاورجان آشنا هستم و در جنگ نیز از نزدیک سلحشوری و رشادت های مردم فلاورجان و قهدریجان را بخصوص در جبهه کردستان مشاهده کردم.
وی اظهارداشت : جوانان زیر ۴۰ سال ما نمیدانند در انقلاب چه گذشت اکنون ۳۷ سال از جنگ میگذرد و جوانان امروز نمیدانند فیاضیه و آبادان و خرمشهر کجا بود در این ۸ سال چه مصیبتی بر مردم ما گذشت.
دستیار و مشاور عالی رهبر معظم انقلاب افزود: برخی از رویدادها در طول تاریخ چند هزار ساله جهان دارای خاصیت انتشار و اشاعه فضایی و مکانی هستند، رویدادهایی که از یک نقطه آغاز شده اما در همانجا نمیماند و قدرت نفوذ پیدا میکند و از قلمروهای سرزمینی عبور میکند از ماهیت ملی تبدیل به ماهیت جهانی و فراملی میشود و افکار بشریت را تحت تاقیر قرار میدهد.
وی با بیان اینکه رویداد ۶۱ هجری قمری و حماسه حسینی از این دست رویدادهاست، خاطرنشان کرد: این حماسه بعدها به حماسههای بهمن ۵۷ و مقاومت امروز سوریه و یمن و عراق تبدیل شده، سوریها ۷ سال جنگیدند و ۹ میلیون نفر از سوریه و عراق و یمن آواره شدند اما با ایستادگی حماسه آفریدند.
سرلشکر صفوی با تاکید بر اینکه انقلاب ما شعاعی از حماسه عاشورا بود، تصریح کرد: شهدای فلاورجان اگر روز عاشورا بودند در کنار حسین(ع) میجنگیدند همانطور که در شلمچه و خرمشهر و کربلای ۵ به فرمان فرزند امام حسین(ع) جنگیدند و متر به متر زمین دست صدام را آتشباران میکردند.
وی ادامه داد: شهیدان شما سند حقانیت، صلابت و عامل اقتدار و عزت و بالندگی ایران در طول صدها سال آینده خواهند بود، آنها سند شکست ناپذیری و قدرت منطقهای شدن ایران هستند.
دستیار و مشاور عالی رهبر معظم انقلاب با اشاره به درسهایی که از دفاع مقدس میتوان گرفت، خاطر نشان کرد: نخستین درس از دفاع مقدس درس مدیریت در شرایط بحران است ما در آن زمان باید کشور و جنگ را اداره میکردیم، در سطح راهبردی امام و مسئولان در صدر کشور و در جنگ فرماندهان برای پیروزی طرح ریزی کردند.
وی افزود: ما بعد از شکست حصر آبادان ۱۲ عملیات را طرح ریزی کرده و میدانستیم چه زمانی چه عملیاتی انجام دهیم و در آذر ماه سال ۶۰ در عملیت طریق القدس آزادی بستان، فروردین ۶۱ فتح المبین را انجام دادیم.
سرلشکر صفوی بیان کرد: ما در آن زمان استراتژی داشتیم و رزمندگان طی ۹ ماه ۴عملیات و ۸ هزار کیلومتر مربع از مناطق اشغالی را آزاد کردند و بیش از ۲۵ هزار اسیر از دشمن گرفتیم، میدیریت بحران را میتوان در شرایط فعلی با عبرت گیری از زمان جنگ در سطوح مختلف انجام داد.
وی با اشاره به درس دوم گفت: در زمان جنگ همه عوامل قدرت ملی را به کار گرفتیم هرچند ظرفیت تهدید بالاتر از ظرفیت نیروهای مسلح ارتش و سپاه بود اما امام بیش از ۲٫۵ میلیون نفر از مردم را راهی جبهه کرد.
دستیار و مشاور عالی رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: در آن زمان ما ۱۲درصد تولیدات ملی را برای جنگ گذاشتیم در حالیکه صدام ۵۷ درصد منابع ملیش را گذاشت، در آغاز جنگ عراق ۳۵ میلیارد دلار ذخیره ارزی داشت و ۸۵ تا ۹۰ میلیارد دلار وام بلاعوض گرفت در طول جنگ هم ۶۵ میلیارد دلار هزینه کرد، صدام از ۱۶ میلیون جمعیت آن زمان ۲ میلیون با زور به جنگ برد و در ابتدای جنگ که ۱۲ لشکر و تیپ مسلح داشت آخر سر به ۴۵ تیپ رسید حتی صدام اول جنگ ۳۶۰ هواپیما و آخر ۶۰۰ تا داشت.
وی خاطر نشان کرد: در زمان جنگ در قوای ۳ گانه انسجام داشتیم اما در زمان بنی صدر که در صدر مسئولیتها بود به خاطر تفاوت فکری که این شخص با امام داشت این انسجام در حال از بین رفتن بود و پدیدههایی که اکنون میبینید باید عقبه آن را تماشا کرد اگر الان میرحسین و آن شیخ محصورند و برخی اعتراض میکنند چون با همان قشر و تفکرات بودند لیکن برای عبور از شرایط فعلی باید سران ۳ قوه با هم وحدت داشته باشند.
صفوی اظهار داشت: داشتن سیاست خارجه جامعه نگر چهارمین درس ما از انقلاب است، نباید فرمان سیاست خارجه به سمت غرب آمریکا باشد بلکه سیاست خارجی ما باید با همه دنیا منهای آنچه خط قرمز ماست باشد تا بتوانیم با روسیه و چین و هند و غیره کار کنیم.
وی افزود: ما در زمان جنگ به جوانان میدان دادیم و به آنها اتکا کردیم، فرماندهان جنگ زیر ۳۰ سال سن داشتند و ما به جوانها اعتماد کردیم و گردانها را با فرماندهان جوان تشکیل دادیم.
دستیار و مشاور عالی رهبر معظم انقلاب با بیان اینکه جنگ عقلانیت میخواست، تصریح کرد: عراقیان در ۱۹ مهر سال ۵۹ در رود کارون ۲ پل ساختند و داشتند آبادان را محاصره میکردند آنها ما را ۲۷۰ درجه محاصره کرده بودند و راه زمینی نداشتیم.
وی افزود: امام(ره) در ۱۴ آبان ۵۹ گفتند حصر آبادان باید شکسته شود، از آن زمان طرح ریزی آغاز شد که از محور فیاضیه این دو پل تصرف شود یعنی عقبه دشمن را از بین ببریم و دشمن را با تمام تجیهزاتش اسیر کنیم.
سرلشکر صفوی خاطر نشان کرد: شکستن حصر آبادان یکی از ظرفیتهای نیروهای جوان بود و ما باید الان از آن استفاده کنیم، ما در زمان جنگ استراژی دشمن را فهمیدیم و در مقابل آن راهبرد خودمان را ترسیم کردیم و او را شکست دادیم، در زمان جنگ دو گفتمانی نبود و یک گفتمان داشتیم اکنون هم برای اینکه بتوانیم در اقتصاد مقاومتی پیروز شویم باید یک گفتمان داشته باشیم.
وی افزود: در زمان جنگ مردم به کمک دولت آمدند اکنون هم با مشارکت مردم در اقتصاد میتوان اقتصاد مقاومتی را حل کرد چون در حالیکه ۹۰درصد بودجه کشور حقوق و بودجه جاری است پولی برای توسعه نمیماند.
دستیار و مشاور عالی رهبر معظم انقلاب در ادامه با اشاره به حل معضل خشکی زاینده رود، گفت: برای حل بحران آب زاینده رود باید تونل بزنند اما برای این کار پول ندارند و مشکل پول است، اکنون بدون مشارکت مردم در اقتصاد مقاومتی کار جلو نمیرود و اجرایی کردن برنامه ششم انجام نمیشود.
وی بیان کرد: در زمان جنگ فساد اخلاقی و اداری و اقتصادی کمتر داشتیم، مواد مخدر کمتر بود باید جلوی اینها را گرفت، ما فرهنگ خوبی داشتیم درهای آسمان باز بود و نور خدا در این کشور میتابید و هرکس متناسب با ظرفیت خودش از آن نور برمیداشت شهدا نور را گرفتند و به نور پیوستند.
سرلشکر صفوی در ارتباط با فضای مجازی گفت: هم اکنون فضای مجازی شمشیر دولبه شده و در آن هم علم و پیشرفت و ارتباطات هست هم بالاترین تهدید خانوادهها و جوانان در آن وجود دارد چراکه یکی از عوامل انحراف جوانان و طلاق همین فضای مجازی است.
دستیار و مشاور عالی رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: یکی از عوامل اصلی نجات دهنده فرهنگ ما فرهنگ حسینی و حفظ بنیان خانواده و روضه و زیارت عاشورا و همراهی با اهل بیت است.
وی خاطر نشان کرد: برخی احمقها شبهه میاندازند که کربلا نزدیک مکه بود و اگر امام حسین(ع) چاه میکندند به آب میرسیدند پس اینها از تشنگی نمردند بگذارید مطرح کنند اما جوانان ما گول نمیخورند.
.
برچسب ها :بهاران ، شهرستان فلاورجان ، یکهزار و 300 شهید
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰